København blog

De bedste hoteller i København

5 måter å få hjernetrim mens du spiller på spilleautomater

Det er ikke riktig, som noen sier, at det å spille på spilleautomater ikke krever den store tankevirksomheten. Jo, det er riktig at man kan spille på en tanketom måte, men det er det vel ingen tom er interessert i. For hvis du har lyst til å øke vinnersjansene dine, så lønner det seg å bruke maskinene som hjernetrim.

Bilderesultat for spiller på spilleautomater

  1. Forskjellige innsatsstrategier

En god måte å bruke hjernen på, er gjennom å huske. Og det er nettopp det det går ut på her. Det finnes mange forskjellige innsatsstrategier rundt omkring på nettet, og felles for dem alle er, at du hele tiden blir nødt til å justere innsatsen underveis. Her er det ikke snakk om å bare trykke på autoplay og la det stå til.

  1. Registrer hva som skjer

I gamle dager var det ikke mye som skjedde underveis på selve spilleautomaten. De nyeste automatene i dag har derimot mange forskjellige spill, spesialeffekter og funksjoner. Her har du derfor en glimrende mulighet til å trene oppmerksomheten din, ved å prøve å registrere og forstå alt som skjer.

  1. Bruk matte

Hvis du virkelig har lyst til å øke vinnersjansene dine, så skal du bruke matematikk. Prøv å lær deg sammenhengen mellom innsats og utbetalingstabell, og kikk nærmere på sannsynlighetsberegninger for å regne ut sannsynligheten for en jackpot. Prøv teknikken på marias casino.

  1. Husk spillutvikleren

Vi har alle våre favorittmaskiner. Derfor kan det være et godt tips å legge merke til hvem spillutvikleren er, slik at du kan legge merke til forskjellige særegenheter og kvaliteter ved disse maskinene. Dette kan også være med til å øke vinnersjansene dine.

  1. Historie og kultur

Noen spillutviklere spesialiserer seg på tematiske spilleautomater. Dette kan derfor være en glimrende anledning til å friske opp historiene som ligger bak de forskjellige temaene.