København blog

De bedste hoteller i København

De Bedste Hoteller i København

København er en by i verdensklasse. Den runger fantastiske ting at se og smukke steder at sove. Læs mere om byens bedste hoteller her.

 

Bildresultat för Hoteller i København

København er og bliver Danmarks både største og dejligste by. Her er historiske monumenter med særlig betydning, der er parker og særlig byområder, og der er i det hele taget en særlig stemning i den cykelfyldte by. Af selvsamme årsag drager mange danskere og turister generelt mod hovedstaden fra tid til anden. Få inspiration fra forslagene herunder og nyd dine dage i København ekstra på et hotel med særligt høje standarder.

 

Smukke Hotel D’Angleterre

Du har sikkert hørt navnet før. Men det smukke og klassiske Hotel D’Angleterre i midten af København er blandt de ultimative steder at bo. Hos TripAdvisor er hotellet rangeret helt i top både når det kommer til hotellet i sig selv, men også gæsternes vurdering. Her er alt hvad du har brug for, og du kan forvente at tilbringe nogle fantastiske dage i hovedstaden, hvis du bor her.

 

D’Angleterre kan dog være dyrt at bo på. Hvis du mangler penge til overnatningen, så husk at kom med i puljen om de mulige keno gevinster hos Danske Spil.

 

Axel Guldsmeden – Guldsmeden Hotels i København

Endnu et bud på de bedste hoteller i København er Axel Guldsmeden. Her får du værelser, som ikke minder om hotelværelset, men nærmere om kongelige soveværelser. Værelserne på dette hotel er af en unik standard, som man ikke får mange andre steder. Hotellet er dermed absolut et besøg værd, hvis du leder efter et smukt værelse.

 

Andersen Boutique Hotel

Vi bliver ved de smukke værelser, og foreslår dig her til sidst Andesen Boutique Hotel. Det er endnu et hotel, som ligger på toppen af TripAdvisors gæsterangliste, og det er ikke tilfældigt. Det 4-stjernede hotel har nemlig smukke værelser i en særlig Boutique stil, som man sjældent ser.